Physiomer Strong Jet is een isotonische neusspoeling dat een verstopte neus effectief verhelpt. Het wordt aangeraden om de neus dagelijks te spoelen met een isotone oplossing om neusverstopping en de duur van een neusverkoudheid te verminderen. Na een operatie aan de neus of sinussen vormt de neus hygiëne en dus neusspoeling een belangrijk deel van de dagelijkse hygiëne om verdere verwikkelingen te voorkomen en genezing van de neus te versnellen.

Neusslijmvlies

Physiomer StrongPhysiomer Strong Jet 210 ml neusspray is een medisch hulpmiddel dat aangeraden wordt om het neusslijmvlies te herstellen en om deze in optimale conditie te houden. Neusholten zijn bekleed met slijmvlies en staan in verbinding met sinussen, de keel en oren, de bronchiën en de longen. Een klein ontsteking in de neusholte kan dus heel wat verwikkelingen met zich brengen. Het is dus belangrijk om het neusslijmvlies optimaal te houden om verwikkelingen zoals een luchtwegeninfectie te vermijden. De duur van een banale neusverkoudheid verkort aanzienlijk door het gebruik van een neusspoeling. Allergieklachten verminderen eveneens en het gebruik van geneesmiddelen kan ook verminderd worden door een goede neushygiëne te handhaven.

Physiomer Strong Jet 210 ml neusspray

Physiomer Strong Jet

Physiomer strong Jet 210 ml neusspray is een natuurlijke formule dat bestaat uit 100 % zeewater, het bevat geen bewaarmiddelen en chemische hulpstoffen. De neusspray heeft een zeer laag zoutgehalte waardoor de oplossing isotoon is en dezelfde zuurtegraad heeft als onze cellen.  De Physiomer strong Jet 210 neusspray kan je in alle posities gebruiken. Hierdoor is deze neusspray gebruiksvriendelijk, flexibel en comfortabel in gebruik. In Physiomer zit zeewater uit de baai van Mont Saint Michel dewelke rijk is aan mineralen zoals calcium, ijzer, kalium en andere mineralen. Het zeewater ondergaat een elektrodialysebehandeling waarbij mineralen behouden worden en de steriliteit gegarandeerd wordt. Physiomer wordt zeer goed verdragen door mensen en heeft geen neveneffecten of interacties met andere geneesmiddelen.  Physiomer Jet ontzwelt het neusslijmvlies en voorkomt verdere ontstekingsreacties. Het gaat de doorlaatbaarheid van de luchtwegen verhogen en zorgen voor een versneld herstel van het neusslijmvlies na een verkoudheid. Na een operatieve ingreep aan de neus of neusbijholtes krijgt Physiomer Strong Jet de voorkeur van NKO-artsen als aanvullende behandeling. Physiomer Strong Jet is een meer dynamische spoeling die zorgt voor het effectief verwijderen van korsten in de neus en verwijderen van gekleurde afscheiding en ziekteverwekkende kiemen. Het vermindert de postoperatieve klachten zoals jeuk, ontsteking, tranen, neusbloedingen en neusverstopping. Physiomer Strong Jet heeft kalmerende eigenschappen en geeft geen irritatie.

Gebruik Physiomer

Gebruik Physiomer Jet bij last van korsten in de neus, na een chirurgische ingreep aan de sinussen en bij kleverige of gekleurde afscheiding vier tot zes keer per dag 3 seconden in ieder neusgat. In Physiomer Jet  zitten geen bewaarmiddel, de Ph is aangepast aan de fysiologie van de neusholten. Physiomer is rijk aan mineralen en oligo-elementen dewelke een kalmerende werking hebben. Voor een optimaal resultaat is veelvuldig gebruik nodig. Gebruik Physiomer Strong Jet niet bij kinderen onder de zes jaar.  Bestel Physiomer Jet vandaag nog voor een optimale neus hygiëne aan een voordelige prijs.

One Thought on “Physiomer Strong Jet

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation